Workshop Familieopstellingen

Durf een stap te zetten!

 Ervaar de kracht van familieopstellingen

images

• ‘Ik heb moeite om mij te verbinden.’

• ‘Ik voel me overal verantwoordelijk voor.’

• ‘Ik vind het lastig om mijn eigen keuzes te maken.’

• ‘Ik ben onzeker over mijzelf.’

• ‘Ik durf geen conflicten aan te gaan.’

• ‘Ik voel me niet gelukkig’ (werk of privé)

• ‘Ik leg de lat hoog voor mezelf.’

Je loopt al lang tegen hetzelfde thema aan en je weet niet hoe je dit moet veranderen. Terwijl je dit wel graag wilt!

 De eerste stap

Een familieopstelling kan een stap in de goede richting zijn! Met behulp van een opstelling zie je snel waar het ‘vastzit’. En je ervaart wat er nodig is om de situatie positief te veranderen. Na de opstelling kun je direct aan de slag met de antwoorden. Vaak met meer overtuiging dan je gewend bent, omdat je zelf ‘aan den lijve’ ervaren hebt wat er nodig is om beweging in jouw situatie te krijgen.

Hoe werkt het?

Tijdens een opstelling nemen personen de plaats in van familieleden, gebeurtenissen of andere belangrijke elementen die een rol spelen bij jouw vraag of probleem. Zo worden verborgen dynamieken snel zichtbaar. Een opstelling maakt het mogelijk om te zoeken naar oplossingen en om nieuwe invalshoeken uit te proberen.

Voor wie?

Iedereen die het aandurft om een stap te maken in een hardnekkig, persoonlijk thema. Of zich dat thema zich meer privé manifesteert of in je werk, dat maakt niet uit. Met wie? Barbara is een professioneel gediplomeerd begeleider. Zij werk praktijkgericht en draagt zorg voor veiligheid en vertrouwelijkheid.

Waar? Wanneer?

Wanneer? elke maand een avond in 2016

Waar? L63 te Amsterdam

Tijdsduur? Van 19.00 tot 22.00 uur.

Wat zijn de kosten? € 100,= inclusief koffie, thee

Aanmelding? Stuur een e-mail naar info@mastersatwork.org of bel Barbara op 06 46 07 34 40

Vergoeding verzekering?

Masters at Work, Barbara Jansen, is geregistreerd lid bij de LVPW (aansluiting bij RBCZ) als gekwalificeerde hulpverlener. Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk de trajecten mits je aanvullend verzekerd bent. Zie http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapiewie haar gedeeltelijk vergoeden. Het is verstandig om altijd even met de zorgverzekeraar te bellen.