Testimonia van cliënten & opdrachtgevers

♥ “Ik wilde je bedanken voor de plezierige samenwerking en wens je veel succes met Masters at Work, binnen SKDH heb ik echt alleen maar positieve verhalen over jou en je aanpak gehoord!” geschreven door PZ functionaris Kinderopvang

♥ “Ik voel me veel minder angstig. Hierdoor heb ik meer ruimte om leuke dingen toe te laten. Ik ben zeg maar niet meer tegen de stroom in aan het peddelen, ik ga met de stroom mee. Er is nu geen verzet, waardoor ik rustig en blij ben.” Geschreven door een pedagogische medewerker.

♥ “Barbara weet als geen ander mensen in beweging te krijgen op hun persoonlijke ontwikkelpunten. In korte tijd weet ze bij mensen precies de snaar te raken waar het om draait, om zo tot persoonlijke vooruitgang te komen. Ik heb in onze samenwerking veel van haar geleerd en bewonder haar actieve en doortastende aanpak. Ik beveel haar dan ook van harte aan als trainer, coach, organisatiedeskundige en mens! Geschreven door een uitvoerder bouw.

♥ “De bezoeken zijn nu in principe afgesloten, maar ik wilde je toch nog graag even bedanken voor die bezoeken. Veel heb ik er van geleerd en vol bewondering voor de “rake” woorden die je steeds wist te vinden.” Geschreven door een uitvoerder in de bouw.

♥ “Ik ben niet meer zo ontzettend moe als de wekker gaat en heb toch eigenlijk ook wel meer energie. Het gaat echt goed. Ik ben heel erg blij dat ik naar je doorgestuurd ben. Het heeft me net dat zetje in m’n rug gegeven! Super bedankt.” Geschreven door een medewerker P&O.

♥ “Ik heb en ben aan het leren om mij gedachtegang te veranderen door positiever te denken en te kijken waar ik invloed op heb en waarop niet.” Geschreven door een verpleegkundige.

♥ “Het gaat eigenlijk erg lekker. Ik heb helemaal geen hoofdpijn van die EMDR-therapie gekregen. Sterker nog, de hoofdpijn die ik de hele week had, was zaterdag ineens verdwenen.” Geschreven door een administratief medewerkster.

♥ “Ik heb veel aan onze gesprekken en de training gehad. Ik voelde me veilig bij je en je hebt me geholpen om kritischer naar mijn denkpatronen te kijken. De ‘stairway to heaven’ heb ik echt ervaren als een soort van ontspanning; er viel een last van mijn schouders leek wel. Hiermee kwam ik eigenlijk weer even tot de kern van mijn leven, mijn eigenwaarde, wat ik het belangrijkst vind in het leven. Niet dat ik mij druk hoef te maken over wat mensen van mij denken of dat ik voor anderen moet ‘zorgen’, maar dat mijn eigenwaarde al in mezelf ligt. En dat ik van daaruit in het leven mag staan en mezelf ook serieus moet nemen. De trainingen hebben me geholpen om oude kennis weer een beetje op te halen, maar vooral ook actiever toe te passen en meer verbanden te leggen. Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp!” Geschreven door een projectleider.

♥ “Heel hartelijk bedankt voor je inspirerende coaching die je op persoonlijke wijze vorm geeft.” Geschreven door een coach.